Magdalena Bundervoet - MagdaFisc Fiscaal Accountant

Magdalena Bundervoet
Over mij

Als fiscaal accountant ben ik erg gedreven en haal ik veel voldoening uit het begeleiden van startende ondernemers bij een vlotte start van hun onderneming. Ook ervaren ondernemers ondersteun ik graag bij hun fiscale en boekhoudkundige noden.

Mijn missie is vrij eenvoudig: Ondernemers helpen bij de groei van hun onderneming en cijfers en wettelijke verplichtingen vertalen naar menselijke en begrijpbare taal. Het is belangrijk dat je als ondernemer goed inzicht hebt in je financiën.

Mijn carrièreverloop is niet bepaald normaal te noemen. Ik ben geboren en getogen in Polen waar ik met onderscheiding ben afgestudeerd aan “Uniwersytet im. Adama Mickiewicza” in Poznan. Na een uitwisselingsproject in België heb ik besloten om toch de stap te wagen en hier mijn succes te zoeken. Na het voltooien van de cursus Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Gent (2010) en de Ondernemersschool (2013) heb ik verdere studies gedaan en mijn hart verloren aan de fiscaliteit.

Sinds juni 2022 mag ik dan ook officieel de titel Fiscaal Accountant dragen na het doorlopen van een driejarige stageperiode en zware schriftelijke en mondelinge proeven bij het beroepsinstituut ITAA waar ik nu ben ingeschreven onder lidnummer 10.151.149

 

Itaa logo
ITAA beroepsinstituut

Werkwijze Online Boekhouder

Neem gerust contact op met mij om meer inlichtingen in te winnen. Een eerste kennismakingsgesprek doe ik het liefst online. Dat is tijdsbesparing voor jou en mij en op die manier kunnen we al even aanvoelen of we voor elkaar iets kunnen betekenen.

Op een later tijdstip kunnen we dan nog gerust een persoonlijke ontmoeting inplannen of online de verdere details bespreken.

Ik wil graag begeleiden waar je dat het meest nodig hebt. Jij moet me dus vertellen welke zaken voor jou belangrijk zijn en ik heb daarom ook graag dat we het hele jaar door met elkaar in contact blijven, dus niet alleen wanneer de fiscale deadlines naderen.

Als online boekhouder wil ik jou begrijpbare cijfers in mensentaal presenteren zodat we samen kunnen kijken waar er ruimte is om bij te sturen.

Opleiding en Werkervaring

 • 2024

  Oprichting MagdaFisc

  Oprichting van MagdaFisc

 • 2022

  ITAA: Fiscaal Accountant

  Bekomen van titel van Fiscaal Accountant na het doorlopen

  van een drie jaar durende stage en het afleggen van schriftelijke

  en mondeling examens.

 • 2018 - heden

  Senior Dossierbeheerder

  Senior dossierbeheerder bij een accountancy kantoor waar ik

  nog steeds werkzaam ben.

 • 2015 - 2017

  Opleiding Fiscalist

  Tweejarige opleiding Fiscalist te Gent als uitbreiding op

  de cursus boekhouden.

 • 2014 - 2018

  Junior Dossierbeheerder

  Junior dossierbeheerder bij twee accountancy kantoren

 • 2013 - 2014

  Opleiding Boekhouding

  Tweejarige opleiding te Syntra Gent over boekhoud- en 

  algemene fiscale wetgeving.

 • 2013

  Ondernemersschool

 • 2010

  Universiteit Gent - Talen Centrum

  Nederlandse taal- en letterkunde

 • 2009

  Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

  Gehomologeerd in België

Op zoek naar een boekhouder of fiscaal advies? Graag even kennismaken?